background

Kuptimi i frikës së burrave nga angazhimi | Arsyet e frikës nga kryerj

“ Pse burrat nuk janë të angazhuar paragjykim:Kuptimi i frikës që burrat do të kryejnë?”

Jushpesh mund të dëgjoni një grua të ankohet sepse partneri i saj mashkull nuk mund të angazhohet për një marrëdhënie. Kjo frikë e tepërt nga angazhimi është një gjë e natyrshme midis burrave që fatkeqësisht nuk kuptohen nga gratë. Gratë shpesh e vlerësojnë këtë çështje angazhimi si çështje shqetësuese personale dhe nganjëherë bëhet problem për burrat, megjithëse nuk e mbyll mundësinë sepse njeriu ka problemet e veta dhe nuk je ti.

Kjofrikë e tepërt nga angazhimi mund të shkaktohet nga disa lloje problemesh duke filluar nga njeriu që nuk ndihet i gatshëm për përvojën e hidhur të së kaluarës së tij që e la të humbasë besimin e tij tek gratë. Burrat e divorcuar kohët e fundit me siguri nuk do të jenë të interesuar të angazhohen në mënyrë legjitime për një marrëdhënie në sytë e hokum me gratë, të cilët ndoshta do t'i braktisin ato dhe do t'i kullojnë pasuritë e tyre.Dating Prospect jimgoble
Dating Prospect cozzie14
Dating Prospect vocalist72
Dating Prospect cattfara
Dating Prospect yesyesyes222
Dating Prospect brandonsalter
Dating Prospect kathy11
Dating Prospect talent
Dating Prospect melston
Dating Prospect bularose
Dating Prospect just4u1809
Dating Prospect lizjohn
Dating Prospect donna
Dating Prospect loveforamy
Dating Prospect greatestgift
Dating Prospect aussieboy


Mengapa Pria tidak bias berkomitmen:Memahami ketakutan pria akan berkomitmen

Angazhiminganjëherë bëhet një barrë e tepërt për njerëzit njerëzit. Kjonuk është gjithmonë sepse njeriu nuk është i interesuar për ju. Burrat Acapkali frikë përmbushur pritjet grumbulluar në një angazhim që është folur me zë të lartë dhe të kryer. Për shembull, kur një burrë mbështjellë një unazë në gishtin e një gruaje, gruaja menjëherë u rikthye filloi të planifikojë se çfarë të bënte për martesën më të madhe të shekullit. Gratë imagjinojnë një martesë në një botë imagjinare. Ndërsa pinning një unazë në gishtin e një gruaje nuk eliminon të gjitha problemet në marrëdhënie siç imagjinohet shpesh nga gratë. Burrat kanë frikë pikërisht nga ky lloj angazhimi.

Frikae tepërt, gjithashtu mund të shkaktohet nga frika e lirisë dhe kohës së lirë. Burrat kanë frikë kur fillojnë të angazhohen me gratë, ata duhet të braktisin lirinë dhe kohën e lirë që kanë me miqtë e tyre. Për shembull, nëse një njeri i pëlqen të shkojë në peshkim vetëm ose me miqtë e tij, ai ndoshta nuk do të ketë sa më shumë kohë për të peshkuar më nëse është i angazhuar. Marrëdhëniet me angazhimin shtrihen rrugën në një të ardhme të mbiquajtur dhe që sjell fëmijë. Është e frikshme për një njeri që ende dëshiron të gëzojë lirinë dhe kohën relaksuese me miqtë e tij.

Nësepartneri juaj mashkull nuk mund të kryejë, atëherë kjo është e mundur sepse ai dëshiron të ndjekë një grua tjetër. Ndonjëherë një burrë thjesht nuk është i përgatitur të kryejë dhe dëshiron të datojë një grua tjetër kështu që ajo është e sigurt për zgjedhjen e saj të duhur për të kryer. Për burrat, nëse vendosni drejtpërdrejt një zgjedhje në zonjën e parë që ai planifikoi nuk është një opsion i mirë. Prandaj, është më e lehtë për ta që të përcaktojnë llojin e gruas që ajo do të zgjedhë të kalojë pjesën tjetër të jetës së saj, ndërsa burrat e rinj datojnë gra të tjera sepse makina është ende shumë e lartë ose e predispozuar për të tepërt.Dating Prospect shatan
Dating Prospect sonyax96
Dating Prospect mrniceyum
Dating Prospect ferric72
Dating Prospect ella
Dating Prospect tnixon302
Dating Prospect jessicakelly
Dating Prospect julianny
Dating Prospect jessie7705
Dating Prospect prohokseyha
Dating Prospect alicialane
Dating Prospect llad
Dating Prospect gymrat123
Dating Prospect janee
Dating Prospect jazmin
Dating Prospect medusssa27background

Takim i shurdhër

Nr. 1 Faqja më e madhe dhe më efektive e takimeve në internet dhe rrjeteve sociale për takimet e shurdhër veprimtarisë. Gjeni beqarët e shurdhër dhe të vështirë për të dëgjuar gati për dashuri, takim, miqësi dhe marrëdhënie të qëndrueshme.

background

Njohje ndërracore

Nr.1 Faqja më e madhe dhe popullore e takimeve falas interracial. Shoqërohem me 1000s ose Black, White, Asian & Latino Singles Hapur për marrëdhëniet ndërracore.

background

Takim Skandinavi

Nr.1 Takim Falas Skandinave & Social Networking Site. Takoni Beqarët që kërkojnë dashuri, miqësi, romancë dhe më shumë...